top of page

ONS TEAM

Wie zijn wij?

download.jpeg
download.jpeg

WENDY SASSEN

Eigenaresse

Al vanaf dat ik een klein meisje was, belde ik bij de mensen met een hond in de buurt aan om te vragen of ik een ommetje met hun hond mocht gaan maken. Zelfs toen had ik al mijn vaste adresjes om langs te gaan. Ik ben ooit begonnen met werken in een kwekerij, totdat ik een vacature voorbij zag komen van een grote hondenuitlaatservice hier in de regio. Dit heb ik met veel liefde en passie ruim 3 jaar lang gedaan, totdat ik besloot voor 3 maanden naar Canada te gaan om daar met paarden te gaan werken. Helaas was ik binnen 1 week weer thuis. Ik ben namelijk een aanpakker, een doener en zo werd daar helaas niet gewerkt. Er moest toch brood op de plank komen dus kwam bij mij al gauw het idee op, om Uitgeraasd te gaan starten. En nu 10 jaar later staat er inmiddels een heel bedrijf. Met veel liefde en passie haal ik uw trouwe viervoeter op om lekker uit te waaien in het bos. Tijdens de wandeling vind ik het vooral leuk om foto´s en filmpjes te maken van alle honden pret. Zo houden wij u graag op de hoogte van onze wandelingen.

download (1).jpeg

RAYMON VERBRUGGEN

 

Mede eigenaar

De eerste 2 jaar van hondenuitlaatservice Uitgeraasd is Wendy alleen bezig geweest. Op vrije en drukke dagen liep Raymon altijd mee met de wandelingen en naarmate het steeds drukker werd heeft hij zijn baan bij de post opgezegd om fulltime bij Uitgeraasd aan de slag te gaan. Samen met zijn ouders runde hij in de jaren daarvoor een kwekerij en hebben zij ook altijd honden gehad. Zijn liefde voor honden is net zo groot als die van Wendy. Door weer en wind is ook Raymon met zijn roedeltje in het bos te vinden. Zijn vaste wandelplek en fijnste wandelplek in het bos is achter de BMW dealer.

download (1).jpeg
kimberly foto uitgeraasd.jpeg

KIMBERLY  ASSENDELFT

Honden uitlaatster

Hoi, ik ben Kimberly Assendelft en wil mij graag aan jullie voorstellen. 

Ik ben altijd al gek van dieren geweest, vooral van honden en paarden. Vroeger hadden wij een gepensioneerde blindengeleidehond en daarna een afgekeurde blindengeleidehond van het KNGF. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij het KNGF. Wat ik zo mooi vind aan het KNGF is dat de honden de mensen weer hun vrijheid geven. Honden geven, op werk gebied en in vrije tijd, mij dan ook een vrij gevoel. Na mijn opleiding heb ik ook cursussen gevolgd voor hondengedrag van O&O. Naast de liefde voor dieren heb ik ook liefde voor fotografie en ben ook afgestudeerd als fotograaf.

LISETTE ZWARTS

Honden uitlaatster

Ik ben Lisette Zwarts en sinds 1-2-2023 lid van het Uitgeraasd Team. 

Samen met mijn hond Forrest woon ik in het mooie Zegveld. 

Ik heb mijn opleiding Dier en Management afgelopen jaar afgerond met de 

specialisatie honden en katten. Ik heb de nodige ervaring mogen opdoen in 

de hondenopvang maar nu is het tijd om mijn hart te volgen, en dat is werken 

bij de uitlaatservice. Een superfijne baan waar ik volop met mijn viervoeter 

vrienden kan wandelen in de natuur. Inmiddels ben ik aardig weg wijs in deze 

prachtige omgeving en heb ik alle uitraas honden wel een keer mogen ontmoeten. 

Het is fantastisch om achter elke deur een of meerdere wachtende en vooral hele blije honden te mogen vinden en hun mee te nemen naar het bos.

Ook als het slecht weer is geniet ik van al die blije honden. 

Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-26 om 21.01.49.jpg
Schermafbeelding 2023-10-18 om 14.12.23.png

SUSANNE VAN DER HAVEN

Honden uitlaatster

Hallo, Ik ben Susanne van der Haven, 19 jaar en ik kom uit Ter Aar. Ik heb mijn liefde en ervaring voor honden opgedaan door het werken in een hondenpension, daarnaast heb ik verschillende cursussen over de hond mogen volgen. Thuis hebben wij ook altijd honden gehad en ook nu is die nog steeds aanwezig. 

 

Mijn passie ligt echt bij honden en daarom past dit werk perfect bij me, In alle rust leer ik alle honden kennen en vind ik het heerlijk om in het bos met ze te mogen lopen. Want wat een feestje moet het zijn, als de uitgeraasd bus voorrijdt en je mee naar het bos mag met al je hondenvrienden? Ik ben gestart op 1 oktober, er valt veel te leren maar met geduld en tijd gaan wij een hele hoop bereiken. Ik kijk er in ieder geval naar uit om met u en uw hond(en) kennis te mogen maken. Tot snel. 

bottom of page